Despre noi

BAUMALL oferă o gamă variată de paturi pentru copii marca BabyTime executate din lemn de fag de producere proprie, vase de gătit din fontă marca Syton, produse pentru picnic ș.a. La noi veţi găsi articole la preţuri atractive. Ţinem la reputaţia noastră, de aceea comercializăm doar produse de calitate ale celor mai renumiţi producători şi oferim certificate de garanţie pentru ele.

Comoditate în căutare

Datorită sistemului de căutare structurat este foarte simplu să vă orientaţi în gama noastră de produse. Puteţi da în căutare produsul dorit în subdiviziunile catalogului sau să introduceţi denumirea acesteia în fereastra de căutare, iar sistemul vă va oferi, imediat, produsele care corespund solicitării Dvs. De asemenea, puteţi aplica sistemul de filtre ce permit alegerea produsului conform afișării personalizate.

Deservire impecabilă

BAUMALL operează în regim 24/24, de aceea puteţi efectua comenzi online în orice moment. Imediat ce operatorul va prelua comanda Dvs, vă va contacta pentru a concretiza detaliile comenzii Dumneavoastră. Produsele din magazinul online pot fi comandate şi la numărul de telefon: 060725529.

Toate comenzile sunt prelucrate de luni până vineri – de la 8:00 până la 17:00.
Nu vă faceţi griji în privinţa furnizării produselor – BAUMALL asigură livrări în toată Moldova. Faceţi cumpărături profitabile împreună cu magazinul online BAUMALL.

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon: 060725529.