Filtrare dupa

Categorii
Categorii
Tip produs
Tip produs
Pret
Pret
Marca
Marca
Tip
Tip
Culoare
Culoare
Volum (l)
Volum (l)
Diametru (mm)
Diametru (mm)
Greutate (kg)
Greutate (kg)
Acoperire
Acoperire
Tara producatoare
Tara producatoare
Vase de gatit din fonta

Home

Confecţionarea vaselor din fontă este cunoscută din cele mai vechi timpuri. Primele date despre apariţia fontei datează cu secolele IV–VI î.e.n.

Având o conductibilitate termică destul de mică pentru metal, fonta se încălzeşte lent, păstrând mai mult timp căldura, care se distribuie uniform pe toată suprafaţa vasului, lucru important la prepararea oricărui fel de bucate. Or, încălzirea uniformă împiedică arderea alimentelor, mai ales, celor cu timp de preparare îndelungat, de exemplu, a cărnii de porc, de vită, de pui, înăbuşite sau a pilafului.

Vasele din fontă Syton pot fi folosite pe toate sursele de căldură: pe aragazuri, plite electrice, cu inducţie, din ceramică, cu halogen și alte plite, inclusiv în tradiționalul „cuptor ţărănesc“.

Vasele din fontă, fără îndoială, vor deveni asistentul dvs. fidel la bucătărie. Veți fi capabil să inventaţi și să realizaţi rețete noi și noi, fără a vă face griji pentru calitatea bucatelor preparate – gătitul fără cusur îl va asigura vesela din fontă Syton!

Mai multe