Livrare si achitare

Produsele comandate prin intermediul magazinului online baumall.md sunt livrate numai pe teritoriul Republicii Moldova, cu excepţia teritoriului Transnistriei.

Livrarea în municipiul Chişinău

Produsele comandate în magazinul online baumall.md pot fi livrate acasă sau la birou prin intermediul curierului «Baumall.md» (doar în raza municipiului Chişinău) sau pot fi ridicate din showroom-ul Baumall.md (or. Chișinău, bd. Grigore Vieru 5).

Livrarea produselor, în raza municipiului Chișinău, se realizează în intervalul de timp:
  • luni – vineri: de la 9:00 până la 16:00;
  • sâmbătă şi duminică – zile de odihnă.
Dacă plasaţi comanda:
  • până la ora 14:00 – livrarea se efectuează în aceeaşi zi;
  • după ora 14:00 – livrarea se efectuează în ziua următoare;
  • comenzile plasate sâmbătă sau duminică vor fi prelucrate şi livrate luni.

*Comenzile plasate în zilele de sărbători legale vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare.

Tarifele pentru livrare în raza municipiului Chișinău:

  • GRATIS - pentru comenzile care au suma minimă de 350 lei (doar în raza orașului Chișinău);
  • 50 lei - pentru comenzile cu valoare totală sub 350 lei (doar în raza orașului Chișinău);
  • 60 lei - pentru toate comenzile cu livrare în suburbiile municipiului Chișinău (Băcioi, Bubuieci, Budești, Ciorescu, Codru, Cojușna, Colonița, Cricova, Cruzești, Dănceni, Dumbrava, Durlești, Ghidighici, Grătiești, Ialoveni, Sîngera, Stăuceni, Tohatin, Trușeni, Vatra).

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirii produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se recomandă deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia.

Atenție! În cazul în care livrarea a fost efectuată, dar cumpărătorul refuză să primească marfa, care este în stare bună și corespundе specificaţiilor tehnice menţionate în comandă, costul livrării indicat în factură trebuie să fie achitat de cumpărător - în orice caz.

Metode de plată

Produsele comandate în magazinul online baumall.md pot fi achitate atât în numerar, transfer bancar cât și prin card bancar.

Achitare în numerar
Plata în numerar poate fi efectuată doar în moneda naţională. Drept confirmare a achitării, eliberăm bon de casă.

Achitare prin transfer
Plata fără numerar se realizează în modul următor: după perfectarea comenzii, managerul va expedia pe adresa Dvs. electronică un cont-factură, pe care-l puteţi achita la filiala oricărei bănci sau din contul bancar al companiei Dvs. Livrarea se efectuează numai după achitarea integrală a comenzii.

Achitare prin card bancar
Temporar cumpărăturile pot fi achitate prin card bancar doar in magazinul fizic cu adresa or. Chișinău, bd. Grigore Vieru 5.

Livrarea pe teritoriul Moldovei

Livrarea pe teritoriul Republicii Moldova se efectuează de către compania de curierat «Nova Poshta».

Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare. Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuează până la scară sau porțile casei. Costul pentru livrarea comenzii depinde de greutatea produselor. La formarea comenzii și alegerea curierului site-ul va calcula în mod automat costul livrării.

Vă aducem la cunoștință că în momentul primirii produsului, trebuie să verificați integritatea ambalajului și produsului. Se recomandă deschiderea cutiei în fața curierului, pentru asigurarea corespunderii produsului cu ambalajul acestuia. La semnarea facturii Dvs. acceptați că nu aveți reclamații față de vânzator și compania de curierat.

Atenție! În cazul în care livrarea a fost efectuată, dar cumpărătorul refuză să primească marfa, care este în stare bună și corespundе specificaţiilor tehnice menţionate în comandă, costul livrării indicat în factură trebuie să fie achitat de cumpărător – în orice caz.

Metode de plată

Achitare în numerar
Plata în numerar poate fi efectuată doar în moneda naţională.

Pentru orice informaţie suplimentară, apelaţi la numărul de telefon 060725529.