Set de ceai pentru 6 persoane, maro

Set de ceai pentru 6 persoane, maro

Disponibil si in rate

1750 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Vesela cu design elegant pentru uz zilnic. Toate articolele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt ecologice, au trecut prin temperaturi ridicate. Dar merită să ne amintim că ceramica nu rezista la schimbările bruște de temperatură. În colecția de veselă, ceramica poate fi vizibil de grea sau, dimpotrivă, ușoară. Depinde de proprietățile materialului. Un obiect greu reține căldura mult timp, ceea ce mentine gustul alimentelor . Fiecare articol poate diferi de copia sa în paleta de culori. Poate fi mai palid sau mai luminos. Nu veți vedea același model, deoarece este folosita munca manuală și este dificil să se prevadă comportamentul unui obiect într-un cuptor în timpul arderii. Nu este recomandat să folosiți detergenți agresivi și obiecte metalice pentru curățare.

Inclus :

  • Lyagan 37 cm, 1 buc.
  • Bol mare, 1 buc.
  • Farfurie de 17 cm (sub ceainic), 1 buc.
  • Ceainic 1,25 l, 1 buc.
  • Bol mic, 6 bucăți
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Set de ceai
Material
Ceramica
Diametru (mm)
370
Culoare
Maro
Greutate (kg)
2,7
Tara producatoare
Uzbekistan
Referinte specifice