Ceainic din ceramica Rishtan 1L

Ceainic din ceramica Rishtan 1L

Disponibil si in rate

330 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Ceainicul este fabricat din ceramica de înaltă calitate. Suprafețele interioare și exterioare ale ceainicului sunt acoperite cu un lac rezistent la căldură care protejează de rugină și previne apariția unui gust metalic în băutură. Ceainicului asigură transparența și puritatea băuturii din frunzele de ceai. Datorită distribuției uniforme a căldurii în interiorul ceainicului, băutura este cât se poate de gustoasă și ramine aroma bogată. Deoarece ceainicele din ceramica rețin căldura mai mult decât altele, apa din ea va rămâne fierbinte și potrivită pentru prepararea ceaiului pentru o lungă perioadă de timp. Acest ceainic va decora orice ceremonie a ceaiului, datorită designului său oriental elegant sau pur și simplu va fi un cadou minunat pentru o sărbătoare.

  • Spălați fără a folosi detergenți abrazivi.
  • Nu este potrivit pentru mașina de spălat vase.
  • Nu utilizati pe focuri deschise.
Mai multe

Fisa tehnica

3 buc.
Fisa tehnica
Tip produs
Ceainic
Material
Ceramica
Lungime (mm)
230
Latime (mm)
160
Inaltime (mm)
170
Volum (l)
1
Culoare
Albastru
Greutate (kg)
0,665
Tara producatoare
Uzbekistan
Referinte specifice