Bol din argila pentru coltunasi 1,4L

Bol din argila pentru coltunasi 1,4L

Disponibil si in rate

110 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Stoc epuizat

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Vesela cu design elegant pentru uz zilnic. Toate articolele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt ecologice, au trecut prin temperaturi ridicate. Dar merită să ne amintim că argila nu rezista la schimbările bruște de temperatură. În colecția de veselă, argila poate fi vizibil de grea sau, dimpotrivă, ușoară. Depinde de proprietățile argilei. Un obiect greu reține căldura mult timp, ceea ce mentine gustul alimentelor . Fiecare articol poate diferi de copia sa în paleta de culori. Poate fi mai palid sau mai luminos. Nu veți vedea același model, deoarece este folosita munca manuală și este dificil să se prevadă comportamentul unui obiect într-un cuptor în timpul arderii. Nu este recomandat să folosiți detergenți agresivi și obiecte metalice pentru curățare.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Bol
Material
Argila
Diametru (mm)
200
Inaltime (mm)
70
Volum (l)
1,4
Culoare
Maro
Greutate (kg)
0,206
Tara producatoare
Ucraina
Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: