Accesoriu Primus Mantle pentru lanternele cu gaz LP 730800
Doar online

Accesoriu Primus Mantle pentru lanternele cu gaz LP 730800

Disponibil si in rate

165 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Accesoriu pentru lampa Primus Mantle – plasele de rezervă pentru lămpi cu gaz de la producătorul suedez Primus. Executați funcția de emisie directă a luminii. Lampa cu gaz are un design simplu. Caracteristica sa este o plasă catalitică, care este purtată pe lămpile de cap (tijă) și oferă strălucirea sa. Când cumpărați o lampă, grila este inclusă, dar în timpul funcționării, trebuie să le cumpărați suplimentar. Plasele sunt protejate de influențele externe printr-un plafon din sticlă. Datorită plasei, lampa strălucește cu o lumină strălucitoare și uniformă. De îndată ce lumina din lampă se estompează, înseamnă că este timpul să schimbați plasele.

Specificații

  • echipamentul este instalat pe un cilindru de gaz
  • plasa este îndepărtată prin deschiderea capacului superior și scoaterea capacului
  • în palmă îndreptați o nouă plasă
  • apoi este așezat pe tija lămpii la oprirea inferioară și tras în sus (în unele modele trebuie să legați firele pentru fixare)
  • plasa este răspândită pe toată lungimea pentru prima aprindere apoi se lasă aprins gazul și se pune plasa la foc. Ar trebui să ardă complet, să se așeze pe tijă și să ia
  • forma unei bile strălucitoare

Caracteristici

  • Setul include 3 unități
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Accesoriu pentru arzător
Referinte specifice