Mini aprinzator piezo Petromax HF1
Doar online

Mini aprinzator piezo Petromax HF1

Disponibil si in rate

395 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Bricheta mini-arzator pe gaz Petromax HF1 - ideal pentru aprinderea lămpilor cu petrol, aprinderea focului, pentru lipit sau dezlipit, precum şi prepararea anumitor feluri de mancare.

Flacără puternică într-o formă compactă: datorită formei ergonomice mini aprinzătorul este foarte ușor de manevrat pentru utilizator. Manipularea este deosebit de simplă și sigură. Dimensiunea sa compactă de numai 10 cm, justifică nu numai numele, dar îl face și un accesoriu perfect pentru a fi luat oriunde. În ciuda dimensiunilor sale utile, flacăra reglabilă continuă poate atinge o temperatură de cca. 1300 grade Celsius. Flacăra sa albastră arată că gazul arde corect și nu lasa reziduuri.

Este potrivit de asemenea pentru hobby-uri sau activități de bricolaj, precum lipire sau brazare. O funcție de oprire automată este, de asemenea, integrată în cazul în care ați porni accidental mini aprinzătorul. Blocajul de siguranță pentru copii garantează o manipulare sigură.

Ecologic și durabil, datorită rezervorului său reâncărcabil - mini rezervorul are o capacitate de 5,6 ml de gaz, astfel încât poate funcționa continuu timp de 20 de minute. Nivelul de umplere poate fi observat pe mânerul mini aprinzătorului.

Mini aprinzătorul se livrează fără gaz.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Aprinzator piezo
Diametru (mm)
60
Inaltime (mm)
110
Greutate (kg)
0,071
Tara producatoare
Germania
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa