Lingura din lemn 32 cm, Petromax SPOON

Lingura din lemn 32 cm, Petromax SPOON

Disponibil si in rate

139 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Lingura din lemn de cires cu sigla Petromax. Lingura de gatit din lemn Petromax este instrumentul perfect pentru toti pasionatii gatitului, precum si a expertilor bucatari.

Lingura pentru amestecat Petromax este facuta din lemn de cires local si apoi uleita. Uleierea confera lemnului de cires caracteristica de culoare rosiatica – care pune in evidenta si mai mult fibra distinctiva. Aceste fibre fac ca fiecare lingura sa fie unica si, astfel, poate sa difere de ilustratia noastra. Datorita formei clasice ovale si a manerului plat, lingura este functionala si se potriveste bine in mana. Pirografia siglei Petromax este cu adevarat captivanta.

Sfaturi pentru intretinere:

  • Lemnul este un material natural si poate crapa in conditii extreme. De aceea nu lasati lingura Petromax sa stea prea mult in apa; curatati-o cat mai repede dupa utilizare cu apa calda si solutii de curatare. Apoi, agatati-o de capat si lasati-o sa se usuce la aer.
  • Pentru a va bucura mult timp de lingura de lemn Petromax urmati aceste instructiuni: Daca uleiul dispare datorita utilizarii si curatarii, puteti freca lingura cu ulei vegetal fierbinte. Lasati sa se inmoaie peste noapte si frecati surplusul de ulei. Puteti repeta acest tratament in mod regulat.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Lingura
Material
Lemn de cires
Dimensiuni (mm)
320x59x10
Greutate (kg)
0,045
Tara producatoare
Germania
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa