Razuitor cu dinti pentru fonta Petromax OS-Z

Razuitor cu dinti pentru fonta Petromax OS-Z

Disponibil si in rate

125 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Răzuitorul canelat este arma principală de curățare! Racletele confortabile slăbesc incrustările durabile în toate produsele dvs. Petromax. Curbura din partea de jos se potrivește cu curbura cuptorului și a tigaiei, astfel încât să puteți răzui cu ușurință reziduurile de gătit și prăjit din întreaga tigaie din fontă. Șanțurile răzuitoare curăță bine și protejează patina valoroasă.

Dinți care se potrivesc Designul dinților răzuitor se potrivește tuturor produselor din fontă Petromax cu suprafețe canelate. Aceasta înseamnă că, de asemenea, puteți curăța fără efort suprafețele cu grătar canelat și puteți economisi mult timp când curățați și îngrijiți alimentele canelate. Răzuitorul este rezistent la căldură până la 120 ° C, ceea ce permite curățarea produselor turnate care sunt încă fierbinți sau înmuiate în apă fierbinte. Șanțul este fabricat din plastic alimentar.

Specificații

  • Material: polipropilenă (PP), sigur pentru alimente.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Material
Polipropilena (PP), sigur pentru alimente
Referinte specifice