Cleste pentru grill si carbuni Petromax ZA2 54cm

Cleste pentru grill si carbuni Petromax ZA2 54cm

Disponibil si in rate

555 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Clestele Petromax pentru grătar și cărbune sunt ustensila ta indispensabilă pentru grătar și gătit în aer liber.

Manevrarea în siguranță a grătarului fierbinte Clestele de înaltă calitate din oțel inoxidabil periat se află confortabil în mână cu mânerul lor elegant. Datorită capului de clește curbat, puteți lua cu ușurință mâncare la grătar, cărbuni și brichete și le puteți așeza după cum doriți. Cu ajutorul cleștelui pentru grătar și cărbune, aveți întotdeauna unul potrivit pentru a manipula bine și în siguranță grătarul fierbinte.

Așezat inteligent Mecanismul practic de blocare vă permite să depozitați cleștele într-un mod economisitor de spațiu. Cu ajutorul ochiului suplimentar, îl puteți agăța și într-un dulap sau pe un cârlig.

Două dimensiuni Petromax vă oferă atât grătarul mare, cât și cleștele de cărbune cu o lungime de 54 cm și versiunea mică, cu o lungime de 41 cm.

Specificatii tehnice

  • Material: oțel inoxidabil
  • Material (mâner): lemn
  • Dimensiuni Lungime x Lățime x Înălțime: 4 x 10,5 x 64 cm

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Cleste grill
Material
Otel inoxidabil
Referinte specifice