Lopatica cu maner lung Petromax FLEX2

Lopatica cu maner lung Petromax FLEX2

Disponibil si in rate

690 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

De acum încolo, puteți transforma carnea, peștele și legumele cu grătarul flexibil și spatula: nu numai că mânerul plăcut din lemn vă va flata mâna, lama excelent realizată din oțel inoxidabil periat îl face și echipament indispensabil pentru bucătărie și grătar.

Rămâneți flexibil Pentru a avea întotdeauna totul sub control atunci când pâlpâie, placa din oțel inoxidabil se îngustează spre marginea frontală. Acest lucru îl menține flexibil și flexibil, astfel încât să puteți transforma mâncarea de orice dimensiune. În același timp, spatula este suficient de robustă pentru a slăbi setul de friptură din fundul cratiței sau cratiței. Strunjitorul flexibil este potrivit în special pentru tigaile pentru grătar Petromax fs38, fs48 și fs56. Datorită găurii de la capătul mânerului, îl puteți închide cu ușurință și depozita. Deoarece grătarul și spatula sunt disponibile cu un mâner scurt și lung, versiunea preferată va deveni rapid un prieten indispensabil în bucătărie.

Specificatii tehnice

  • Material: oțel inoxidabil, lemn
  • Dimensiuni placă: 7,3 x 17 cm
  • Dimensiuni mâner: 3 x 24 cm
  • Greutate: 190 g
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Lopatica (spatula)
Material
Otel inoxidabil
Referinte specifice