Lopatica din lemn Petromax SPAT
- 2085 LEI

Lopatica din lemn Petromax SPAT

11815 lei 139 lei -15%
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Lopatica din lemn Petromax - nimic nu arde cu spatula de lemn Petromax. Instrumentul din lemn de cireș este ideal pentru ghivecele și tigăile din fontă și fier forjat.

Spatula este facuta din lemn de cires local si apoi uleita. Uleierea confera lemnului de cires caracteristica de culoare rosiatica – care pune in evidenta si mai mult fibra distinctiva. Aceste fibre fac ca fiecare spatulă sa fie unica si, astfel, poate sa difere de ilustratia noastra.

Sfaturi pentru intretinere:

  • Lemnul este un material natural si poate crapa in conditii extreme. De aceea nu lasati lopatica Petromax sa stea prea mult in apa; curatati-o cat mai repede dupa utilizare cu apa calda si solutii de curatare. Apoi, agatati-o de capat si lasati-o sa se usuce la aer.
  • Pentru a va bucura mult timp de spatula de lemn Petromax urmati aceste instructiuni: Daca uleiul dispare datorita utilizarii si curatarii, puteti freca spatula cu ulei vegetal fierbinte. Lasati sa se inmoaie peste noapte si frecati surplusul de ulei. Puteti repeta acest tratament in mod regulat.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Material
Lemn de cires
Tip produs
Lopatica (spatula)
Dimensiuni (mm)
318x60x13
Greutate (kg)
0,04
Tara producatoare
Germania
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa