Vas din fonta pentru cartofi copti Petromax PTO30 1,8L

Vas din fonta pentru cartofi copti Petromax PTO30 1,8L

Disponibil si in rate

1490 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cartofii la cuptor, indiferent dacă sunt garnituri sau cu o friptură suculentă, se potrivesc perfect pentru un meniu de aventuri. Cu aragazul de cartofi din fontă, pregătiți cartofi și legume cu aroma caracteristică de prăjire.

Aspect al formei: Aragazul Petromax din fontă pentru cartofi pentru gătit ușor

Fonta este perfect potrivită pentru prepararea vaselor la foc deschis sau pe grătar, deoarece distribuie în mod optim căldura. În plus, designul rotund îmbunătățește efectul aragazului pentru cartofi. Cartofii perfect coapte, pene de cartof dulce gratinate sau variante sărate de legume, cum ar fi ardeiul gras umplut sau vinetele, adoptă aroma tipică de prăjire atunci când sunt gătite în jar. Cu o capacitate totală de 1,8 litri, aragazele de cartofi dețin aproximativ trei cartofi de dimensiuni pumnale.

În siguranță la foc cu acțiune puternică de manetă (ridicare) - Șurubul de basculare al aragazului Petromax pentru cartofi

Aragazul de cartofi din fontă se remarcă prin mecanismul său inteligent: șurubul de basculare special conceput blochează ferm ambele jumătăți ale formei imediat ce îl ridicați cu un capac de ridicare. În acest fel, puteți scoate în siguranță fierul fierbinte din foc și îl puteți muta. Atunci când cuplați dispozitivul de ridicare a capacului la capătul inferior al barei de înclinare, deschideți ușor capacul aragazului și puteți servi cartofii aburi.

Marginea de pe capac vă oferă controlul complet al temperaturii. Acolo puteți așeza jar sau brichete și reglați cu precizie căldura maximă în timpul gătitului. Aragazul de cartofi din fontă rămâne întotdeauna ferm la suprafață datorită barei rotunde de pe partea inferioară care face o platformă uniformă. Din acest motiv, aragazul stă ferm în șemineu și poate fi folosit cu ușurință acasă, în cuptor. Bara proeminentă rulează sub balamale și asigură o deschidere impermeabilă.

Detalii tehnice

  • Material: fonta
  • Dimensiuni exterioare (H x W x D): 15,4 x 29,1 x 17 cm
  • Capacitate (total): 1,8 L
  • Greutate: 4,5 kg
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Material
Fonta
Lungime (mm)
291
Latime (mm)
170
Inaltime (mm)
154
Greutate (kg)
4,5
Referinte specifice