Tigaie din fier forjat Petromax SP28 28cm

Tigaie din fier forjat Petromax SP28 28cm

Disponibil si in rate

1540 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Fier forjat de înaltă calitate, cu o conductivitate termică excelentă pentru friptura perfectă în aer liber sau acasă: datorită vaselor de fier forjat Petromax, toată lumea poate lua mese unice și delicioase pe orice aragaz sau aragaz și chiar pe un șemineu deschis.

Calitatea fierului forjat de lungă durată Materialul rezistent al tigăilor din fier forjat Petromax poate atinge temperaturi foarte ridicate. Conductivitatea excelentă a căldurii transmite căldura tigaiei direct pe mâncare și asigură o experiență inimitabilă de prăjire a cărnii, peștelui și a legumelor. Fierul forjat nu este doar incredibil de durabil, dar și calitatea acestuia crește cu fiecare utilizare!

Fără lipire de tigaie datorită unei structuri de suprafață unice Un strat de protecție autosigilant se formează pe structura unică a suprafeței deja la prima utilizare. Această patină, caracteristică cratițelor din fier forjat, se dezvoltă în continuare cu fiecare utilizare. Suprafața tigaiei devine mai întunecată, mai robustă și face ca tigaia Petromax să fie un tovarăș indispensabil în bucătărie. Acum este posibil să prăjiți, să prăjiți și să fierbeți cu ușurință fără ca mâncarea să se lipească de tigaie. Tigaia rustică este potrivită și pentru servirea mâncărurilor cu stil, iar mânerul său sudat separat este sigur în mână.

Date tehnice

  • Diametrul interior al marginii superioare: 28 cm
  • Diametru inferior: 21 cm
  • Material : fier forjat (inclusiv maner)
  • Greutate 1,6 kg
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Material
Fier forjat
Diametru (mm)
280
Greutate (kg)
1,6
Referinte specifice