Tigaie din fonta pentru burgeri Petromax BG-IRON

Tigaie din fonta pentru burgeri Petromax BG-IRON

Disponibil si in rate

1085 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Burgerii suculenți aparțin cu siguranță bucătăriei în aer liber! Faceți burgeri perfecți cu fierul de călcat Petromax Burger cu matrițele sale rotunde, fiecare cu un diametru de 4,7 in. Suprafața crestată le va oferi modelul tipic la grătar. Proprietățile materialului de stocare a căldurii ale matriței din fontă vă permit să coaceți hamburgerile în foc și apoi să le gătiți la perfecțiune prin căldura reziduală. Datorită mânerelor plate din lemn și a cârligului de blocare, puteți închide și ține fierul de călcat în siguranță în jar. Pentru curățare, separați pur și simplu ambele jumătăți de balama și pentru a îndepărta cu ușurință reziduurile de friptură din structura de grătar, vă recomandăm Răzuitorul Petromax cu creste pentru fontă.

Date tehnice

  • Material: fontă, oțel inoxidabil, lemn
  • Dimensiuni: 26 cm x 26 cm x 3,5 cm
  • Diametru pe o chiftea : 12 cm
  • Greutate: 2,6 kg.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Tigaie pentru Burger
Material
Fonta
Lungime (mm)
260
Latime (mm)
260
Diametru (mm)
120
Inaltime (mm)
35
Greutate (kg)
2,6
Referinte specifice