Tigaie din fonta pentru Waffle Petromax Iron WF-IRON

Tigaie din fonta pentru Waffle Petromax Iron WF-IRON

Disponibil si in rate

1040 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Fie că este pe grătar sau pe foc de tabără, fiecare vafe va fi un succes. Fierul de vafe vă mărește bucătăria în aer liber cu un alt desert grozav: umpleți-l cu aluat de vafe, întoarceți-l o dată dacă este necesar, iar delicioasa patiserie este deja gata să fie consumată.

Un desert perfect Cu suprafața sa de copt, fierul de vafe este potrivit pentru două vafe de 9 x 11 cm. Cârligul practic de blocare menține formele de vafe împreună, astfel încât aluatul să nu curgă. Odată ce fierul a fost încălzit, căldura reziduală stocată poate fi utilizată pentru coacere ușoară. Aluatul se va coace uniform și se rumeneste. Aceste delicii de vafe auto-făcute vor fi un adevărat punct de atracție la următoarea petrecere în grădină cu prietenii și familia.

Cu mânere confortabile din lemn Mânerele din lemn se potrivesc confortabil în mână, iar tija lungă asigură suficientă distanță de sursa de căldură. Fonta poate fi utilizată imediat, deoarece este prevăzută cu ceea ce se numește un finisaj condimentat. Pentru curățare, separați pur și simplu jumătățile din fontă datorită balamalei. Apropo, atunci când curățați, vă bucurați de proprietățile uimitoare ale fontei, deoarece are un efect anti-adeziv natural.

Date tehnice Waffle Iron

  • Material (mânere): lemn
  • Material (formă): fontă
  • Material (înjunghiere): oțel inoxidabil
  • L x L x Î: 3 x 20 x 20 cm
  • Greutate: 2,8 kg
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Tigaie pentru Waffle
Material
Fonta
Lungime (mm)
200
Latime (mm)
30
Inaltime (mm)
200
Greutate (kg)
2,8
Referinte specifice