Tigaie din fonta pentru sandwich Petromax SW-IRON

Tigaie din fonta pentru sandwich Petromax SW-IRON

Disponibil si in rate

845 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Sandwich Iron este perfect potrivit pentru pâine prăjită delicioasă, covrigi sau găluște. Fie ca o gustare la focul de tabără sau ca un supliment extraordinar la meniul dvs. de grătar: sandvișurile vor fi acum prăjite în matrițele din fontă din jarul focului de tabără sau la grătar. Pâinea prăjită este crustă, iar umplutura delicioasă suculentă, pentru că tigaile din pâinea prăjită din fierul sandwich se încălzesc perfect.

Sandvișuri umplute și multe altele Tigaile, care pot fi separate datorită unei balamale, sunt ideale pentru pâine prăjită de 11 x 11 cm. Dar și alte delicii vor avea succes, de asemenea, pentru că un cârlig practic de blocare menține tigaile laolaltă, astfel încât să nu cadă nimic. De la dulce la sărat, se poate încerca mult în fierul sandwich, deoarece chiar și căldura reziduală stocată poate fi utilizată pentru coacere ușoară.

Cu mânere confortabile din lemn Mânerele din lemn se potrivesc confortabil în mână, iar bara asigură suficientă distanță de sursa de căldură. Fonta poate fi utilizată imediat, deoarece este prevăzută cu ceea ce se numește un finisaj condimentat. Pentru curățare, separați pur și simplu jumătățile din fontă datorită balamalei. Apropo, atunci când curățați, vă bucurați de proprietățile uimitoare ale fontei, deoarece are un efect natural anti-adeziv.

Date tehnice Sandwich Iron

  • Material (mânere): lemn 72,5 cm
  • Material (tigae): fontă
  • L x L x Î: 13,5 x 13,5 x 4,5  cm
  • Greutate: 1,6 kg
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Tigaie pentru Sandwich
Material
Fonta
Lungime (mm)
135
Latime (mm)
45
Inaltime (mm)
135
Referinte specifice