Tigaie din fonta pentru muffin sau oua prajite Petromax MF6

Tigaie din fonta pentru muffin sau oua prajite Petromax MF6

Disponibil si in rate

965 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cutia pentru brioșe Petromax din fontă extinde acum rangul produselor Petromax din fontă este după Tigaie pentru pâine și Tigaie pentru tort. Potrivit pentru un total de șase prăjituri delicioase, puteți folosi forma de brioșă cu un mâner practic crestat direct pe foc, pe jarul fierbinte și în cuptorul de acasă. În plus, tabla din fontă se potrivește în cuptoarele olandeze ft6 și ft9.

Fonta - fiabilitate și calitate Tinutul de brioșe beneficiază și de proprietățile pozitive ale fontei. Structura specială a suprafeței asigură stocarea căldurii și transmiterea eficientă a produselor coapte. Suprafața tuturor produselor din fontă Petromax este tratată în prealabil (finisaj condimentat) și, prin urmare, nu are nevoie să se ardă. Prin urmare, puteți utiliza cutia de muffin imediat.

Practic și versatil Indiferent dacă este sărat sau dulce, cu Forma de muffin puteți coace cu ușurință delicioasele produse de patiserie, indiferent dacă este în bucătăria în aer liber sau în cuptorul de acasă. Dacă doriți să utilizați tabla în Dutch Oven ft9, vă sfătuim să plasați trivet ftus sau Stack Grate în oală înainte de a introduce forma de muffin, deoarece fonta trebuie întotdeauna distanțată ușor, astfel încât să nu fie deteriorată.

  • Material: fontă, mâner din oțel inoxidabil
  • Diametru: 27cm
  • Volumul total: 780 ml
  • Volumul pe brioșă: 130 ml
  • Greutate: 4,5 kg
Mai multe

Fisa tehnica

3 buc.
Fisa tehnica
Tip produs
Tigaie pentru muffin
Material
Fonta
Diametru (mm)
270
Greutate (kg)
4,5
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa