Tigaie grill din fonta cu maner fonta Petromax GP35-T 350x67mm

Tigaie grill din fonta cu maner fonta Petromax GP35-T 350x67mm

Disponibil si in rate

1470 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Carne și legume prăjite încrucișate și suculente - Petromax Grill Fire Skillet oferă mâncărurilor dvs. aroma perfectă, parcă proaspăt luate de pe grătar. Fie că îl folosiți pe focul de tabără sau acasă pe aragazul dvs. - indiferent dacă sunteți un hobby sau un bucătar profesionist, nu veți mai dori să ratați această tigaie din fontă. Suprafața crestată a cratiței nu numai că conferă mâncării tiparul tipic de grătar, dar asigură, de asemenea, o prăjire cu conținut scăzut de grăsimi, deoarece carnea și compoziția se află pe creste, iar grăsimea excesivă se poate scurge.

Fonta se remarcă prin proprietățile sale speciale: căldura este distribuită rapid și uniform și apoi depozitată pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce vă permite să serviți preparatele pregătite direct în tigaie. Datorită finisajului său condimentat, puteți utiliza tigaia durabilă și robustă imediat după cumpărare și o puteți curăța și îngriji cu ușurință după utilizare. Valoarea patinei asigură un gust natural și se îmbunătățește cu fiecare utilizare.

Două versiuni pe toate locurile de gătit Puteți utiliza Grill Fire Skillet în aer liber pe șemineu, grill și Co., precum și în interior, pe orice tip de aragaz și în cuptor. GP30 cu mâner pentru tigaie și mâner mic de pe locul opus este ușor de manevrat și poate fi închis la ochi. Skillets Grill Fire sunt disponibile în două dimensiuni și două versiuni - clasice cu mâner lung pentru tigaie și unul mic sau cu două mânere mici. Pentru a îndepărta cu ușurință reziduurile de prăjire din structura de grătar a tigaiei, vă recomandăm Scraperul Petromax cu Ridges pentru fontă.

  • Diametru marginea superioară: 35 cm
  • Diametrul fundului (aprox.): 30 cm
  • Înălțime: 6,7 cm
  • Specificații pentru Grill Fire Skillet GP35 cu mâner One Pan:
  • Material: fontă
  • Volum: 3,5 L
  • Lungime: 35 cm
  • Greutate: 5000 g
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Tigaie pentru gratar
Material
Fonta
Diametru (mm)
350
Inaltime (mm)
67
Volum (l)
3,5
Greutate (kg)
5,2
Referinte specifice