Cana termica Contigo Transit Biscai Bay 470 ml 2095402
Doar online

Cana termica Contigo Transit Biscai Bay 470 ml 2095402

Disponibil si in rate

650 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Contigo Transit Autoseal 470 ml cană de călătorie

Indiferent ce se întâmplă în viața ta, cana de călătorie Transit din oțel inoxidabil este un tovarăș ideal. Îți face mai ușor să îți iei băuturile preferate pe drum. Indiferent dacă călătoriți cu mașina, trenul sau avionul, acest pahar este cel mai confortabil. Această cană de cafea de mare capacitate (470 ml) este rezistentă la scurgeri, va rămâne fierbinte 5 ore sau rece până la 12 ore.

Băutură simplă cu o singură mână, doar prin apăsarea unui buton. Tehnologia brevetată AUTOSEAL sigilează automat între înghițituri, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vărsarea unei alte picături. Capacul CleanGuard vă ajută să protejați canalul de germeni pe care i-ați putea întâlni în autobuz sau în lift, în timp ce blocați butonul AUTOSEAL închis.

Ceașca este ușor de curățat - capacul mașinii de spălat vase de sus, corp de spălare manuală Capacul se deschide complet pentru o curățare extra scârțâitoare, fără piese separate de demontat sau pierdut.

  • Dimensiune: 7,5 x 7,5 x 21,5 cm
  • Capacitate 470 ml
  • Greutate 340 g
  • Capac din plastic fără BPA
  • Corp din oțel inoxidabil izolat sub vid
  • Se potrivește majorității suporturilor pentru cupe auto
Mai multe

Fisa tehnica

3 buc.
Fisa tehnica
Tip produs
Cană-termos
Material
Oțel inoxidabil, plastic, silicon
Latime (mm)
75
Inaltime (mm)
215
Volum (l)
0,47
Culoare
Biscay Bay
Greutate (kg)
0,34
Referinte specifice