Cuptor Petromax Firebox FB1

Cuptor Petromax Firebox FB1

Disponibil si in rate

3305 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Ultimele produse in stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Petromax Firebox este gătitul și șemineul robust și ecologic pentru fiecare aventură în aer liber. Focul arde numai în tava separată, care vă permite să gătiți sau să coaceți cu Firebox fără a lăsa în urmă un plasture ars. Tăierile precise din material furnizează suficient aer proaspăt pentru focul de gătit și asigură faptul că părțile individuale ale Firebox-ului nu se distorsionează chiar și la temperaturi foarte ridicate. Drept urmare, Firebox poate fi demontat după fiecare utilizare și ambalat în punga practică din țesătură ripstop hidrofugă. Pentru a economisi spațiu, accesoriile practice, cum ar fi suporturile pentru cuptor disponibile sau picioarele pentru Firebox, pot fi plasate în interiorul cutiei Petromax Firebox.

  • Firebox asamblat: 15 x 20 x 14 cm
  • Greutate : 1,4 kg
  • Material: oțel inoxidabil
Mai multe

Fisa tehnica

2 buc.
Fisa tehnica
Material
Otel inoxidabil
Lungime (mm)
150
Latime (mm)
140
Inaltime (mm)
200
Greutate (kg)
1,4
Referinte specifice