Rucsac Explorer 75 negru 301090
Doar online

Rucsac Explorer 75 negru 301090

2870 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Rucsac de expediții Pinguin Explorer 75 cu două compartimente pentru separarea echipamentului după utilizare. Puteți conecta două compartimente în unul singur. Datorită sistemului 4WE-four way entry aveți acces în rucsac prin patru intrări. Sub capac, compartiment inferior sau fermaorele laterale. Acces maxim rapid la echipament. Capac ușor detașabil poate fi utilizat ca borsertă sau geantă pe umăr. Fermoarul compartimentului inferior este asigurat de câteva curele cu o mulțime de materiale(deex. cort). Sistem reglabil la înălțime, confortabil, cusut în spate ABS cu pernuțe căptușite cu plasă 3D pmaterial respirabil oferă aerisire efectivă menținând totodată o distribuție optimă a sarcinii. Spatele rucsacului este căptușit cu întărit cu o pereche de armături din duraluminiu și HDPE placă, care ajută la distribuirea greutății sarcinii pe spate și elimină presiunea din spate. Bretelele dure cu căptușeală întărită pentru menținerea confortului la transportarea încărcăturii grele.

Curele de echilibru în partea superioară a bretelelor și la curelele de șold pentru fixarea mai bună a rucsacului pe spate și eliminarea mișcării în timpul nersului. Compartimentul separat pentru rezervorul de apă de alte exhipamente din compartimentul intern. Două perechi de curele de compresie contribuie la posibilitatea retragerii perfecte a rucsacului și la tragerea încărcăturii către sistemul din spate și susține mobilitatea atunci când mergeți cu rucsacul încărcat.

Avantajele rucsacului Pinguin Explorer 75:

 • buzunar cu fermoar din plasă pe partea internă a capacului pentru lucruri prețioase și breloc pentru chei
 • curea de compresie centrală sub capac
 • fermoarul camerei inferioare este fixat de o pereche de curele cu posibilitatea de a atașa material suplimentar (de ex. cort)
 • buzunar exterior cu fermoar pe capac, potrivit pentru depozitarea echipamentelor disponibile (de exemplu, farmacie sau alimente)
 • bretele dure căptușite pentru menținere confortului și la transportarea încărcăturii grele
 • orificiu pentru furtunul rezervorului de apă între curelele de echilibru superioare
 • curea de piept reglabilă pe înălțime și detașabilă cu fluier pentru urgențe
 • o despărțire care separă rezervorul de apă de alte echipamente transportate în camera principal
 • curea detașabilă de talie ajută la distribuirea eficientă a greutății încărcate între șolduri și umeri
 • buzunare laterale spațioase cu fermoar pentru acces ușor la mâncare, mănuși sau geacă, de exemplu buzunare laterale deschise din material solid pentru transportul sticlei și alte echipamente rapid
 • accesibile
 • bucle elastice cu cârlige pentru fixarea pioleților sau axe de gheață și bucle în partea inferioară a rucsacului
 • o pereche de lanțuri verticale pe partea din față a rucsacului cu opțiunea de a atașa echipamente suplimentare
 • elastic detașabil pe partea din față a rucsacului pentru fixarea ușoară a echipamentelor ușor accesibile (geacă etc.)
 • Mânerul frontal pentru o transportare și fixare mai ușoară a rucsacului pelerina de ploaie distinctivă într-un buzunar separat cu fermoar pe capacul rucsacului
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Material
Hicor, Nexus, Duraflex
Tip produs
Rucsac
Diametru (mm)
870 x 320 x 310
Greutate (kg)
2,06
Tara producatoare
Cehia
Referinte specifice