Spray impotriva insectelor Lifesystems Expedition Max Mosquito Repellent 50 ml 33050
Doar online

Spray impotriva insectelor Lifesystems Expedition Max Mosquito Repellent 50 ml 33050

Disponibil si in rate

190 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cu o nouă formulă revoluționară, produsul anti-țânțari Expedition MAX DEET a fost dezvoltat pentru a înlocui produsul anti-insectă Expedition 100+ dar cu jumătate din cantitatea de DEET. Combină performanța dovedită de 50% DEET cu tehnologia unică DermaLOC® care blochează repelentul pe suprafața pielii pentru a oferi o protecție de lungă durată împotriva țânțarilor malarici și non-malarici.

Expedition MAX poate fi aplicat de mai multe ori pe zi pentru a oferi protecție non-stop. Poate fi aplicat și pe suprafețe mai mari ale pielii expuse (de exemplu, purtând pantaloni scurți și tricou), spre deosebire de mulți alți repelenți de mare rezistență de pe piață. Acest lucru îl face practic în condiții de viață reală, în special în climă mai caldă.

  • Ideal pentru condiții tropicale extreme și călătorii în familie
  • Conține 50% DEET (puterea recomandată de OMS)
  • Testat clinic împotriva țânțarilor malarici și non-malarici
  • Sticlă durabilă din aluminiu, cu spray-pompă etanșe
  • Disponibil în dimensiuni de 25 ml, 50 ml și 100 ml
  • Greutate: 76g
  • Volum: 50 ml
  • Dimensiuni : 35 x 115mm

Tehnologia noastră unică DermaLOC® blochează repelentul pe suprafața pielii pentru a reduce absorbția și a forma un strat protector durabil. Eficace până la 8 ore pe aplicație.

În plus față de DEET, Expedition MAX conține extract de crizantemă Cinerariaefolium care acționează ca un inhibitor al mușcăturilor pentru a preveni orice mușcătură a insectelor care aterizează pe piele.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Anti-insecte
Volum (l)
0,05
Greutate (kg)
0,076
Referinte specifice