Cuptor Petromax Hobo Stove BK1

Disponibil si in rate

1190 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cuptor Petromax Hobo-Stove - usor si eficient pentru utilizare in calatorii. Pe acest arzator portabil de la Petromax va puteti cu adevarat baza. Deosebit de rezistent, pe el puteti pozitiona orice marime sau greutate de vas. Usor de asamblat, produs din inox si usor de manevrat, acest arzator cu carbuni portabil este ideal in camping, drumetie, in vacanta, cu rulota sau la iarba verde avand in dotare standard si geanta adecvata. Constructia elaborata a arzatorului conduce arderea cu efectul de semineu si arde surcele si lemnisoare in mod economic cu o eficienta ridicata.

Caracteristici:

  • Placa stivuită în poziția de sus, funcționează cu combustibil uscat (tabletă) sau cu un cuptor cu alcool. În plus, cuptorul din oțel inoxidabil Hobo este foarte stabil, pe el pot fi așezate în siguranță cratițe de orice greutate și dimensiuni.
  • Datorită greutății sale mici de numai 590 g și dimensiunilor sale compacte, Petromax Hobo încape în orice rucsac de drumeții.
  • Încălzește cu ramuri, surcele mici, iarbă uscata. Cu cât este mai uscat combustibilul, cu atât este mai înaltă productivitatea. În condiții de vreme umedă sau în absența lemnului de foc, puteți încălzi cu coajă de mesteacăn.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Cuptor
Material
Otel inoxidabil (grosime 0,8 mm)
Lungime (mm)
140
Latime (mm)
117
Inaltime (mm)
125
Greutate (kg)
0,37
Tara producatoare
Germania
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa