Frigider portabil DOMETIC Mobicool Icon 10 Yellow 40160
Doar online

Frigider portabil DOMETIC Mobicool Icon 10 Yellow 40160

Disponibil si in rate

790 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Geanta Dometic Icon 10 Coolbag Yellow Cooler este o geantă la modă și confortabilă, care arată excelent! Este util pentru utilizarea de zi cu zi, indiferent dacă este un weekend în parc sau o călătorie în magazin. Fabricat dintr-un material rezistent, capacitatea ICON de 10 sau 16 litri este ideală pentru depozitarea produselor proaspete de picnic și a băuturilor răcoroase. Bretelele reglabile și mânerele captusite ușor de transportat. Geanta Icon este mai ușoară, mai simplă și mai versatilă.

Geanta se închide bine și poate menține aceeași temperatură în interiorul camerei timp de 5-6 ore. Totul depinde de temperatura aerului din exterior, de numărul de blocuri de gheață și de frecvența deschiderii pungii în sine.

Specificatii 

  • În interior sacul este acoperit cu peliculă PEVA, care ajută la menținerea izolației termice și este complet sigur pentru alimente. Inserțiile din plastic ajută la menținerea accesoriului. Pentru a păstra prospețimea produselor mai mult timp, în interiorul pungii puteți introduce elemente frigorifice..
  • Are mînere confortabile și curea de umăr.

Caracteristici 

  • Materiale: peliculă PEVA, poliester, folie, nylon Lungime - 340 mm
  • Lățime - 150 mm
  • Înalțimea - 260 mm
  •  Volumul - 10 L
  • Greutate - 0,42 kg
  • Culoare - galben
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Frigider portabil
Dimensiuni (mm)
340x150x260
Volum (l)
10
Culoare
Galben
Greutate (kg)
0,42
Referinte specifice