Frigider portabil DOMETIC CoolFreeze CFX3 45 25326
Doar online

Frigider portabil DOMETIC CoolFreeze CFX3 45 25326

Disponibil si in rate

23790 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Frigider Dometic CFX3 45 – frigider auto cu compresor care are un volum util de 46 litri și se caracterizează printr-un design elegant și datorită culorii negre, acesta are un aspect robust și rezistent. Poate fi utilizat atât pentru răcirea diverselor produse, precum și pentru înghețare profundă în intervalul de temperatură de la +10 ° C până la -22 ° C. Două cabluri incluse vă permit să conectați frigiderul mașinii la o rețea de 12/24 V de la bricheta mașinii sau la o rețea de 220 V de la o priză de uz casnic.

Frigiderele acestei serii reprezintă o noutate a anului 2020 din partea companiei Dometic. Acestea se remarcă prin construcția ExoFrame robustă și, în același timp, ușoară, cu rame de protecție fixate de-a lungul marginilor frigiderului, precum și mânere din aliaj de aluminiu. Este ușor de ridicat și de transport datorită acestora. Construcția bine combinată face ca frigiderul să fie ideal pentru utilizarea oriunde în aer liber, natură.

Frigiderul CFX3 45 are un afișaj TFT color, dotat cu o rezoluție ușor de citit, iar butoanele sale, sensibile la atingere asigură monitorizarea și controlul perfect al capacității de răcire. Aplicația pentru smartphone oferă controlul temperaturii prin WLAN sau Bluetooth, precum și o privire de ansamblu detaliată a modului de funcționare a frigiderului. Puteți controla ușor și eficient funcțiile Dometic CFX3 45 direct de pe telefon sau tabletă. Descărcați aplicația gratuit pe AppStore sau GooglePlay Store și conectați-vă la frigiderul auto portabil prin intermediul smartphone-ului. Controlați temperatura de la distanță, fie de pe scaunul din față al mașinii dvs, fie de la o distanță mai mare a autovehicolului.

Datorită simplității sale este mai ușor decât oricând să monitorizezi starea de răcire a CFX3 45. Dacă se întâmplă să lăsați capacul frigiderului deschis, aplicația vă va trimite o notificare care vă va solicita să închideți capacul. În timpul funcționării, aplicația stochează înregistrări detaliate despre istoricul consumului de temperatură, astfel încât să îți cunoști limitele în următoarea călătorie. Păstrează-ți mâncarea și bucură-te de liniște.

 Pe afișaj sunt încorporate o serie de sisteme de protecție, inclusiv o acoperire rezistentă la zgârieturi și carcasa clasa IP65 pentru protecția împotriva prafului și a stropilor de apă, astfel încât să vă puteți simți încrezător oriunde mergeți.

Portul USB actualizat este acum localizat pe panoul afișajului pentru o utilizare mai rapidă și ergonomică a conectorului pentru încărcarea dispozitivelor portabile. Interfața afișajului arată evoluția tensiunii, a conexiunii Bluetooth / WiFi și a temperaturii în grafică colorată. Setările de funcționare ale frigiderului auto pot fi configurate cu ajutorul unui singur buton.

 Acest model are un sistem de protecție a bateriei în 3 etape cu oprire automată pentru a evita descărcarea bateriei auto.

Se completează cu coșuri amovibile pentru a optimiza depozitarea și sortarea alimentelor și a băuturilor introduse în frigider.

Acum mâncarea proaspătă este întotdeauna la îndemână - datorită compresorului VMSO3, care este lider pe piață, cu răcire controlată și viteză rapidă de îngheț și software optimizat pentru o mai bună stocare a alimentelor și băuturilor preferate, precum și a unui consum de energie mai mic.

 Specificații

  • Spațiu pentru depozitarea sticlelor de 1,5 litri în poziție verticală.
  • Compresor puternic, complet sigilat și compact cu electronică de control integrată.
  • Gestiune de la distanță prin telefon.
  • Design compact.
  • Iluminare interioară cu LED pentru utilizare în întuneric.
  • Interval de temperatură reglabil: de la +10 la –22 ° C, valoarea este indicată pe afișajul digital.
  • Carcasă protejată de zgârieturi și daune.
  • Protecție împotriva prafului și a umidității.
  • Acces ușor datorită capacului detașabil.
  • Coșuri pentru sortarea produselor.

Caracteristici

  • Mod de operare: răcire, îngheț.
  • Interval de temperatură: +10 până la -22 ° C.
  • Dimensiuni: 694x398x476 mm.
  • Alimentare: 24/12/220 V.
  • Consumul de energie (DC la 5 ° C în interior și 25 ° C în exterior): 0,49 kWh / zi.
  • Consumul de energie (DC la 5 ° C în interior și 32 ° C în exterior): 1,03 kWh / zi.
  • Clasa energetică: A ++.
  • Volum: 46 L
  • Greutate: 18,7 kg.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Frigider portabil
Dimensiuni (mm)
694x398x476
Greutate (kg)
18,7
Referinte specifice