Set fitile pentru lampa Feuerhand W-276x5 12cm, 5buc

Set fitile pentru lampa Feuerhand W-276x5 12cm, 5buc

Disponibil si in rate

125 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Obțineți fitilele plate potrivite pentru felinarul dvs. de uragan Feuerhand într-un pachet practic cu valoare, care conține 5 fitile plate de 12 cm lungime și 12,5 mm lățime. Acestea sunt potrivite pentru toate lămpile cu kerosen și felinarele cu ulei care necesită, de asemenea, un fitil de 12,5 mm. Fitilele plate sunt formate din bumbac natural și asigură o flacără de încredere pentru Baby Special 276. Datorită dimensiunii perfecte de 12 cm, fiecare fitil este gata de utilizare și permite ca lanterna dvs. de uragan Feuerhand să strălucească puternic. Uleiul de lampă Feuerhand îmbunătățește o ardere inodoră cu puțină funingine, ceea ce duce la un timp de ardere optim cu fiecare umplere și o longevitate mai mare a fitilului. În acest fel, vă puteți relaxa în grădina dvs. sau pe terasa dvs. într-o atmosferă confortabilă și ușoară. Fitilul plat 12,5 mm x 12 cm este disponibil separat și la aceeași lățime de metru.

Mai multe

Fisa tehnica

3 buc.
Fisa tehnica
Tip produs
Accesoriu pentru arzător
Referinte specifice