Husa pentru lampa Feuerhand Baby Special 276 TA-276

Husa pentru lampa Feuerhand Baby Special 276 TA-276

Disponibil si in rate

420 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Călătoriți cu stil: Cu geanta de transport Feuerhand vă împachetați sursa de lumină independentă și tradițională, Baby Special 276, perfect, deoarece țesătura puternică ripstop (rezistență: 600D) protejează în mod fiabil lanterna uraganului. Tampoanele suplimentare întăresc baza și pereții laterali ai sacului, permițând astfel transportul în siguranță al lămpii în mașină, camionetă sau chiar când este purtat în mână. Buzunarul cu fermoar din interiorul capacului oferă spațiu suplimentar pentru transportul fitilelor și chibriturilor de rezervă. Mai mult, Geanta de transport în design proaspăt al mărcii tradiționale germane nu numai că este un însoțitor de călătorie util, ci și un accesoriu la modă pentru vacanța relaxantă în țară.

Detalii tehnice

  • Material: nailon
  • Dimensiuni: (H x W x D): 29 x 15 x 15 cm
  • Greutate: 286 g
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Geanta
Material
Nailon
Culoare
Gri
Greutate (kg)
0,29
Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: