Set cutite de bucatarie Opinel Petit Chef Box 001746

Set cutite de bucatarie Opinel Petit Chef Box 001746

Disponibil si in rate

900 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Stoc epuizat

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Set de cuțite de bucătărie cu casetă de bucătărie Opinel Petit - Această colecție este ideală pentru învățarea copiilor cum să gătească în siguranță. Petit Chef Box este evaluat cel mai bun set de cuțite pentru copii mici. Include un cuțit pentru decojirea legumelor, protecție pentru degete, un cuțit de bucătărie cu vârful rotunjit și un inel de dresaj de protecție, care ajută la poziționarea corectă a degetelor și la prevenirea alunecării mâinilor pe lamă. Cuțitul este realizat din oțel inoxidabil. Cuțitele cu o astfel de lamă sunt ușor de curățat. Este ușor de curățat cu un burete, apă caldă și lichid de spălat vase. Nu rugineşte nici măcar în contact prelungit cu apa.

Mânerul este din lemn de fag. Se prelucrează cu o compoziție specială pentru a nu absorbi umezeala. Protecția degetelor este realizată dintr-un plastic rezistent. Acest set va fi un cadou bun pentru copilul tău. La urma urmei, ce ar putea fi mai bun decât un instrument convenabil, sigur, care este întotdeauna la îndemână? Mai ales când un copil visează să devină bucătar.

Vârsta recomandată este de 5 - 12 ani.

Caracteristici

  • Tipul de cuțit: fix.
  • Tipul tăierii: rotunjit la capăt.
  • Lungime totală: 20 cm.
  • Lungimea lamei: 10 cm.
  • Material mâner: lemn.
  • Clasa de oțel: oțel inoxidabil.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Cutite
Material
Otel inoxidabil
Lungime totala (mm)
200
Lungime lama (mm)
100
Referinte specifice