Cutit Opinel N°09 carbon steel 113090

Cutit Opinel N°09 carbon steel 113090

Disponibil si in rate

295 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Ultimele produse in stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cuțitul Opinel No. 9 Carbon Steel Wood este o opțiune ideală pentru rezolvarea multor sarcini mici, atât în timpul călătoriei, cât și acasă. Acest cuțit are o dimensiune relativ mică și, datorită formei ergonomice a mânerului, se potrivește confortabil în palma mâinii tale. Opinel este o companie cu renume mondial care produce cuțite și instrumente diverse de mai bine de o sută de ani. Cele mai populare produse ale acestei companii sunt cuțitele pliabile. Unul dintre cele mai populare exemplare este linia de modele Tradition. Au un design clasic care nu s-a schimbat prea mult de un secol și manopera de înaltă calitate.

Cuțitele acestei linii au început să fie produse la sfârșitul secolului al XIX-lea, astăzi au suferit unele modificări de design, dar acest lucru a beneficiat doar pentru ei. Una dintre aceste modificări a fost crearea liniei Tradition cu lame de oțel carbon. Deci, Opinel No. 9 Carbon Steel are o lamă din oțel cu conținut ridicat de carbon XC90. Lamele din acest tip de metal, care au fost supuse unui tratament termic special, sunt destul de puternice și solide. Astfel de caracteristici, însoțite de coborârea lamei, reduse practic la zero, oferă cuțitului o tăietură perfectă și vă permit să lucrați chiar și cu cele mai dure materiale.

Designul pliabil al cuțitului necesită un dispozitiv de blocare, cum ar fi blocarea virobloc corporativă, care s-a stabilit ca un dispozitiv extrem de fiabil de mai bine de 50 de ani. Mânerul are o formă clasică, cu capăt extins și este confecționat din fag. Datorită mânerului din lemn, cuțitul este plăcut să ții mâna în orice moment al anului, deoarece vara practic nu se încălzește, iar iarna nu răcește mâna.

Cuțitul turistic Opinel №9 Carbon Steel Wood este un instrument indispensabil, este ideal pentru curăţirea drumului pe un teren spinos, pentru tăierea vânatului și va deveni un asistent fidel în orice situații extreme.

Caracteristici

  • Tip de cuțit: pliere.
  • Tipul tăierii: normal.
  • Tip de blocare: Virobloc.
  • Lungime totală: 20,5 cm.
  • Lungimea lamei: 9 cm.
  • Material mâner: lemn de fag.
  • Duritate: 59-60 HRC.
  • Oțel de calitate: oțel carbon XC90.
  • Greutate: 58 gr.
Mai multe

Fisa tehnica

1 buc.
Fisa tehnica
Tip produs
Cutite
Material
Otel carbon
Lungime lama (mm)
90
Greutate (kg)
0,06
Referinte specifice