Cutit Opinel N°08 carbon steel 113080
Doar online

Cutit Opinel N°08 carbon steel 113080

Disponibil si in rate

260 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Foarte versatil, numărul 08 este esențial pentru bricolaj, camping, vânătoare ...

Oferă o calitate excelentă a tăierii. Mânerul din lemn de fag este confortabil în mână. Inelul de siguranță permite utilizatorului să lucreze fără riscuri

Otel carbon XC90 :

  • Oțelul nostru carbon este extrem de dur, garantând astfel o calitate excelentă a tăierii, o bună rezistență la uzură și o rectificare ușoară. Carbonul se poate coroda cu ușurință. Vă sfătuim să evitați locurile umede și să ștergeți și să ungeți lama după utilizare.

Maner:

  • Fagul este cel mai des folosit lemn pentru fabricarea mânerelor Opinel. Din Franța, fagul nostru este dur, durabil și ușor de lucrat. Cu un aspect omogen, culoarea sa deschisă variază de la galben la roz. Se caracterizează prin prezența a numeroase mici liniuțe întunecate.

Inel de siguranta:

  • Inventat de Marcel Opinel în 1955, inelul de siguranță Virobloc este montat pe toate cuțitele pliabile de la numărul 06. Decupate din oțel inoxidabil, Virobloc are două secțiuni, una fixă ​​și una culisantă. Pe lângă blocarea lamei deschise (siguranță în utilizare), acum este posibilă blocarea lamei închise (siguranță în transport).
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Cutite
Material
Otel carbon
Lungime lama (mm)
85
Greutate (kg)
0,05
Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: