Cutit Opinel Stainless Steel Walnut Nr. 8 002022

Cutit Opinel Stainless Steel Walnut Nr. 8 002022

Disponibil si in rate

385 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Ultimele produse in stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cuțitul Opinel Stainless Steel Walnut - este o lamă în versiunea clasică pentru Opinel. Este decorat cu un mâner din lemn tratat, are o structură pliabilă și o lamă de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dimensiunile mici și greutatea îl fac ideal pentru uzura de zi cu zi. Acesta este unul dintre reprezentanții cuțitelor clasice Opinel, al căror design nu s-a schimbat prea mult de o sută de ani. Cu toate acestea, noile tehnologii pentru producție au obținut rezultate tangibile, îmbunătățind calitatea, fiabilitatea și durabilitatea produsului. Deci, cu asemănarea exterioară, modelele noi și vechi sunt, de fapt, modele diferite.

Designul folosit la Opinel nr. 8 a fost creat chiar de Joseph Opinel (fondatorul companiei), iar familia sa a continuat activitatea, an de an, îmbunătățind cuțitele existente, perfecționându-le și construind altele noi. Cuțitul este un exemplu izbitor de combinare a designului clasic și a noilor tehnologii de producție. Lama cuțitului este realizată din oțel inoxidabil Sandvic 12C2 și a fost supusă unui tratament termic special, care îi asigură duritatea. Mânerul este confecționat din nuc. După un tratament special din fabrică, acesta nu devine sensibil la umiditate. Aspectul cuțitului cu mâner de nuc este de asemenea lăudabil.

A treia componentă importantă în proiectarea cuțitului este blocarea. În acest cuţit, modelul clasic de blocare pentru marca Opinel a fost aplicația - Viroblock. Construcția sa este de cuplare. Încuietoarea este capabilă să țină lama cuțitului atât deschisă, cât și închisă, ceea ce face ca utilizarea sa să fie și mai sigură. Cuțitul clasic Opinel este un instrument indispensabil, este ideal pentru pavajarea unei căi pe un teren spinos, pentru tăierea pradelor și va deveni un asistent fidel în orice situații extreme.

  • Caracteristici
  • Tip de cuțit: pliere.
  • Tipul tăierii: normal.
  • Tip de blocare: Virobloc.
  • Lungime totală: 19 cm.
  • Lungimea lamei: 8 cm.
  • Material mâner: nuc.
  • Duritatea oțelului: 57-58 HRC.
  • Oțel: Sandvik 12C27 din oțel de înaltă rezistență.
  • Greutate: 46 gr.
Mai multe

Fisa tehnica

1 buc.
Fisa tehnica
Tip produs
Cutite
Material
Otel inoxidabil
Lungime totala (mm)
190
Lungime lama (mm)
80
Greutate (kg)
0,046
Grosime lama (mm)
1,5
Referinte specifice