Cutit Opinel Stainless Steel Olive wood Nr. 8 002020

Cutit Opinel Stainless Steel Olive wood Nr. 8 002020

Disponibil si in rate

385 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Stoc epuizat

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cuțitul Opel Oțel inoxidabil din lemn de măsline nr. 8 - este o lamă extraordinară în versiunea clasică pentru Opinel. Este decorat cu un mâner din lemn tratat, are o structură pliabilă și o lamă de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dimensiunile mici și greutatea îl fac ideal pentru uzura de zi cu zi.

Acesta este un model popular cu o dimensiune convenabilă pentru utilizarea sa universală. Cuțitul este realizat din oțel inoxidabil și lemn de măsline de calitate. Arată grozav și face o treabă grozavă cu îndatoririle sale.

Cuțitul Opinel nr. 8 este unul dintre reprezentanții cuțitelor clasice Opinel, al căror design nu s-a schimbat prea mult de o sută de ani. Cu toate acestea, noile tehnologii pentru producție au obținut rezultate tangibile, îmbunătățind calitatea, fiabilitatea și durabilitatea produsului. Deci, cu asemănarea exterioară, modelele noi și vechi sunt, de fapt, modele diferite. Designul folosit la Opinel nr. 8 a fost creat chiar de Joseph Opinel (fondatorul companiei), iar familia sa a continuat activitatea, an de an, îmbunătățind cuțitele existente, perfecționându-le și construind altele noi.

Acest cuțit este un exemplu izbitor de combinare a designului clasic și a noilor tehnologii de producție. Lama cuțitului este realizată din oțel inoxidabil Sandvic 12C27 și a fost supusă unui tratament termic special, care îi asigură duritatea. Mânerul este confecționat din lemn masiv de măsline. Lemnul său este cunoscut pentru densitatea mare și este la cerere în multe meserii. Iar după un tratament special din fabrică, acesta nu devine sensibil la umiditate.

În plus, mânerul cuțitului din măsline nu absoarbe apa, este spălat cu ușurință. Aspectul unui cuțit cu mâner din lemn de măsline este, de asemenea, demn de laudat: textura naturală este vizibilă clar pe lemn. A treia componentă importantă în proiectarea cuțitului este blocarea. În acest model, aplicația clasică de blocare pentru marca Opinel a găsit aplicația - Viroblock. Designul său este de cuplare. Încuietoarea este capabilă să mențină lama cuțitului atât deschisă, cât și închisă, ceea ce face utilizarea sa și mai sigură. Cuțitul clasic Opinel No.08 este un instrument indispensabil, este ideal pentru crearea unei căi pe un teren spinos, pentru tăierea pradelor și va deveni un asistent fidel în orice situații extreme.

Caracteristici

  • Tip de cuțit: pliere.
  • Tipul tăierii: normal.
  • Tip de blocare: Virobloc.
  • Lungime totală: 19 cm.
  • Lungimea lamei: 8 cm.
  • Material mâner: lemn de măsline.
  • Duritatea oțelului: 57-58 HRC.
  • Oțel: Sandvik 12C27 din oțel de înaltă rezistență.
  • Greutate: 46 gr.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Cutite
Material
Otel inoxidabil
Lungime totala (mm)
190
Lungime lama (mm)
80
Greutate (kg)
0,046
Grosime lama (mm)
1,5
Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: