Cutit Opinel Stainless Steel Oak handle Nr. 8 002021

Cutit Opinel Stainless Steel Oak handle Nr. 8 002021

Disponibil si in rate

375 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Ultimele produse in stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Opinel Stainless Steel Oak handle №8 - este o lamă specială în designul său clasic. Este decorat cu un mâner din lemn tratat, are o structură pliabilă și o lamă de oțel inoxidabil de înaltă calitate. Dimensiunile mici și greutatea ideală îl fac ideal pentru utilizarea de zi cu zi. Acesta este unul dintre reprezentanții cuțitelor clasice Opinel, al căror design nu s-a schimbat prea mult de o sută de ani. Cu toate acestea, noile tehnologii pentru producție au obținut rezultate tangibile, îmbunătățind calitatea, fiabilitatea și durabilitatea produsului. Deci, cu asemănarea exterioară, modelele noi și vechi sunt, de fapt, modele diferite. Designul folosit la Opinel nr. 8 a fost creat chiar de Joseph Opinel (fondatorul companiei), iar familia sa a continuat activitatea, an de an, îmbunătățind cuțitele existente, perfecționându-le și construind altele noi.

Cuțitul Opinel nr. 8 este un exemplu izbitor de combinare a designului clasic și a noilor tehnologii de fabricație. Lama cuțitului Opinel nr. 8 este realizată din oțel inoxidabil marca Sandvic 12C2 și a fost supusă unui tratament termic special, ceea ce îi asigură duritatea.

Mânerul cuțitului este din lemn de stejar. Are o culoare naturală de lumină, rotundă în secțiune, se extinde ușor și devine mai ovală spre final.

Cuțitul Opinel nr. 8 este echipat cu o blocare standard Opinel - „virobloc”, care asigură utilizarea și stocarea în siguranță în aproape orice mediu. Inelul de protecție Virobloc, inventat în 1955 de Marcel Opinel. Virobloc este format din două părți tăiate din oțel inoxidabil: o parte fixă și o parte glisantă. Pe lângă blocarea lamei în poziția deschisă (siguranță de utilizare), acum este posibilă blocarea lamei în poziția închisă (siguranță la transport). Cuțitul clasic din oțel inoxidabil Opinel No.08 este un instrument indispensabil, este ideal pentru curăţirea unei căi pe un teren spinos, pentru tăierea vânatului și va deveni un asistent fidel în orice situații extreme.

Caracteristici

  • Tip de cuțit: pliere.
  • Tipul tăierii: normal.
  • Tip de blocare: Virobloc.
  • Lungime totală: 19 cm.
  • Lungimea lamei: 8 cm.
  • Material mâner: lemn de stejar.
  • Duritatea oțelului: 57-58 HRC.
  • Oțel: Sandvik 12C27 din oțel de înaltă rezistență.
  • Greutate: 46 gr.
Mai multe

Fisa tehnica

1 buc.
Fisa tehnica
Tip produs
Cutite
Material
Otel inoxidabil
Lungime totala (mm)
190
Lungime lama (mm)
80
Greutate (kg)
0,046
Grosime lama (mm)
1,5
Referinte specifice