Cutit Opinel Stainless Steel Azur Nr. 7 001441
Doar online

Cutit Opinel Stainless Steel Azur Nr. 7 001441

Disponibil si in rate

285 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Cuţit Opinel №7 Stainless Steel Azur 8cm creat din oțel inoxidabil este destinat turiștilor. Dispune de design original și calități practice de lucru.

Acest model face parte din categoria cuțitelor turistice pliabile. S-a dovedit a fi potrivit, nu numai în excursii de drumeție, ci și la pescuit și camping. Designul pliabil face ca acest cuțit să fie deosebit de compact și ușor de transportat. Pentru a împiedica cuțitul să se deschidă singur, este echipat cu o blocare Viroblock foarte simplă, dar eficientă. Acest mecanism funcționează pe baza cuplajului: are un slot pentru lamă, dar dacă rotiți inelul metalic al blocajului, lama nu va mai putea să-și schimbe poziția. Încuietoarea funcționează atât pentru ca cuțit pliat, cât și în modul deschis.

Lama Opinel nr. 7 este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Producătorii au optat pentru oțelul suedez Sandvik 12C27. Acest model este creat dintr-un aliaj care nu ruginește, dar şi are și o duritate mare, ceea ce face posibilă ascuțirea cuțitului mai rar. Lungimea lamei acestui model ajunge la 8 cm. Lama seamănă cu scimitarul turc în forma sa și este ascuțită uniform pe toată lungimea. Mânerul este realizat într-un stil clasic. Pentru ea, este folosit un adevărat copac ecologic - carpen. Acest lemn este adesea utilizat atât în industria cuțitelor, cât și în alte tipuri de producție, datorită faptului că este solid, durabil și frumos.

Mânerul are un capăt mai larg, astfel încât cuțitul să nu alunece din palmă și aproximativ la mijloc este ușor mai subțire, ceea ce corespunde ergonomiei mâinii încleștate. Arborele a trecut printr-un tratament special și a fost acoperit cu vopsea azurică. Acesta este un strat durabil care va dura cât mai mult. Un bonus plăcut pentru acest cuțit este un șiret de piele elegant. De fapt, este un cordon îngust care este filetat printr-o gaură în mânerul unui cuțit.

Lanterna este utilizată pentru asigurare în mai multe cazuri. În primul rând, poate fi folosit pentru a lega un cuțit la o centură, curea de umăr a unei pungi sau rucsac, la orice alte articole, pentru a nu-l pierde în timpul transportului și pentru a-l păstra într-o zonă de accesibilitate în timp ce mergeți în natură. În al doilea rând, lanțul poate fi pus pe mână, astfel încât, în timp ce lucrați cu cuțitul, să nu alunece din mână prin inerție și să nu rănească utilizatorul sau alții.

Caracteristici

  • Tip de cuțit: pliere.
  • Tipul tăierii: normal.
  • Tip de blocare: Virobloc.
  • Lungime totală: 18,6 cm.
  • Lungimea lamei: 8 cm.
  • Material mâner: lemn.
  • Duritate: 56-58 HRC.
  • Clasa de oțel: Sandvik 12C27.
  • Greutate: 37 gr.
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Cutite
Material
Otel inoxidabil
Lungime totala (mm)
186
Lungime lama (mm)
80
Greutate (kg)
0,037
Grosime lama (mm)
1,5
Referinte specifice

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: