Cutit Opinel Slim Olive Nr. 10 000645

Cutit Opinel Slim Olive Nr. 10 000645

Disponibil si in rate

630 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Ultimele produse in stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Opinel Slim Olive No.10 este un model popular cu dimensiuni perfecte. Cuțitul este confecționat din oțel inoxidabil și lemn exotic. Arată grozav și vei face o treabă grozavă cu acesta. Cuțitele file sunt folosite pentru a lucra cu file de pește sau carne, precum și cu alte produse. Acest model se încadrează perfect în această serie și este unul dintre cei mai populari reprezentanți ai săi.

Acest cuțit este realizat din oțel inoxidabil numit Sandvik 12C27. Acesta este un aliaj suedez bine echilibrat, cu o rezistență accentuată la coroziune. În același timp, un astfel de metal are o duritate bună, ceea ce permite cuțitelor făcute din el să se descurce fără să se ascuțească mult timp. Lama este netedă, și în conformitate cu scopul cuțitului, îngustă, cu vârful ascuțit și destul de subțire. Grosimea sa maximă este de 1,5 mm, deci lama rămâne destul de flexibilă. Cu acest cuțit, este convenabil să tăiați fileul din os. Lama acestui cuțit este asemănătoare cu oglindă.

Mânerul este confecționat din lemn masiv. Lemnul său este cunoscut pentru duritate mare. Și după prelucrarea specială din fabrică, devine un material foarte rezistent pentru mânerul cuțitului, care nu este imbatabil la coroziune sau modificări sub influența temperaturii. În plus, un astfel de mâner nu absoarbe apa. Arată grozav. A treia componentă importantă în proiectarea cuțitului Opinel Slim Olive nr. 10 este blocarea. În acest model, aplicația clasică de blocare pentru marca Opinel a folosit aplicația - Viroblock. Designul său este de cuplare. Încuietoarea este capabilă să mențină lama cuțitului atât deschisă, cât și închisă, ceea ce face utilizarea sa și mai sigură.

  • Tip de cuțit: file pliabil.
  • Tipul tăierii: normal.
  • Tip de blocare: Virobloc.
  • Lungime totală: 22,5 cm.
  • Lungimea lamei: 10 cm.
  • Material mâner: lemn de măsline.
  • Duritatea oțelului: 57-58 HRC.
  • Clasa de oțel: Sandvik 12C27.
  • Greutate: 70 gr.
Mai multe

Fisa tehnica

1 buc.
Fisa tehnica
Tip produs
Cutite
Material
Otel inoxidabil
Lungime totala (mm)
225
Lungime lama (mm)
100
Greutate (kg)
0,07
Grosime lama (mm)
1,5
Referinte specifice