Cutit Mora Kansbol burnt orange 13505

Cutit Mora Kansbol burnt orange 13505

Disponibil si in rate

990 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Mora Kansbol 13505 este un cuțit pentru exterior, care va atrage mulți utilizatori diferiți. Frapant este măcinarea de pe lamă. Din mâner, lama are o grosime de aproximativ 2,4 mm. La jumătatea drumului, însă, lama devine mai subțire până la capăt spre o grosime de 1,0 mm la vârf. Ca atare, Kansbol este puțin mai ușor, dar din cauza părții mai groase de la capătul lamei încă incredibil de puternică.

Lama este fabricată din oțel Sandvik 12C27. Un oțel inoxidabil care își păstrează bine claritatea. Marginea scandi este ascuțită și ușor de întreținut. În mod special pentru prelucrarea lemnului, o măcinare scandi este perfectă. Datorită vârfului mai subțire, Kansbol excelează atât la lucrări detaliate, cât și la sarcini mai solicitante. În plus față de prelucrarea lemnului și așa credem că puteți utiliza și vârful subțire pentru a efectua sarcini de bucătărie în tabără.

Coloana vertebrală a lamei este foarte ascuțită. Acest lucru ar putea părea a fi un dezavantaj, până când încercați să utilizați un firesteel cu el. Scânteile vor zbura! Observați că acest lucru a fost clar gândit.

Mânerul este fabricat din polimer, cu un finisaj din cauciuc TPE în jurul miezului. Foarte durabil și vă oferă suficientă aderență. Când țineți Kansbol, acesta vă va oferi imediat un sentiment de familiaritate.

  • Material oțel inoxidabil
  • Lungimea lamei 106 mm
  • Grosimea lamei 2.5 mm
  • Manta din polimer de protectie a muchiilor
  • Mâner Material TPE-cauciuc
  • Potrivit pentru copii Nu
  • Lungime totală 222 mm
  • Greutate 100 g
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Cutite
Material
Otel inoxidabil
Lungime totala (mm)
222
Lungime lama (mm)
106
Greutate (kg)
0,100
Grosime lama (mm)
2.5
Referinte specifice