Ceaun asiatic din fonta EM Syton 12L

Ceaun asiatic din fonta EM Syton 12L

Disponibil si in rate

2180 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Ceaun asiatic Syton 12L - destinat gatitului preparatelor prajite si inabusite. Pentru a folosi ceaunul la foc deschis, aveti nevoie de prostriii, care se selecteaza in functie de diametrul ceaunului.

Instrucțiuni de utilizare a vaselor din fontă:

  1. Înainte de prima utilizare, spălați vasul cu apă caldă și detergent. Apoi încălziți vesela la 100°C, ungeți suprafața cu un strat subțire de ulei.
  2. După utilizarea ulterioară, spălați vesela cu detergenți care nu conțin abrazivi și substanțe chimice agresive care pot afecta suprafața veselei.
  3. Se recomandă de spălat vesela peste un interval de timp după prepararea bucatelor, ca decalajul de temperatură să nu afecteze suprafața veselei.
  4. Pentru păstrarea îndelungată a acoperirii emailate, nu se permite supraîncălzirea veselei fără apă sau alimente. Dacă s-a produs supraîncălzirea, lăsați să se răcească, nu introduceți sub jetul de apă rece.
  5. După prepararea bucatelor, vesela trebuie spălată și uscată bine.

Vasele din fontă Syton, fără îndoială, vor deveni asistentul dvs. fidel la bucătărie. Veți fi capabil să inventaţi și să realizaţi rețete noi și noi, fără a vă face griji pentru calitatea bucatelor preparate – gătitul fără cusur îl va asigura vesela din fontă Syton!

Vasele din fontă Syton pot fi folosite pe toate sursele de căldură: pe aragazuri, plite electrice, cu inducţie, din ceramică, cu halogen și alte plite, inclusiv în tradiționalul „cuptor ţărănesc“.

ATENTIE: rugina pe vasul din fonta nu este un defect. Acest lucru este rezultatul utilizarii sau intretinerii necorespunzatoare.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Ceaun asiatic
Tip
Fara capac
Material
Fonta
Acoperire
Emailata cu acoperire mata a suprafetelor interioare si exterioare
Diametru (mm)
400
Inaltime (mm)
165
Volum (l)
12
Culoare
Negru
Sursa de caldura
Pentru toate sursele de caldura: pe aragazuri, plite electrice, cu inductie, din ceramica, cu halogen si alte plite, inclusiv in traditionalul "cuptor taranesc"
Greutate (kg)
7,2
Tara producatoare
Ucraina
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa