Ceaun asiatic din fonta TM Syton 12L

Disponibil si in rate

2030 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Ceaun asiatic fara acoperire cu tratament termic special Syton 12L, este destinat gatitului preparatelor prajite si inabusite. Pentru a folosi ceaunul la foc deschis, aveti nevoie de prostriii, care se selecteaza in functie de diametrul ceaunului.

Recomandari privind utilizarea vaselor din fonta:

  1. Vasele din fonta fara acoperire sunt destinate gatitului preparatelor prajite si inabusite pe toate tipurile de aragazuri si orice tip de plita, inclusiv pe foc deschis. 
  2. Inainte de prima utilizare vasele trebuie spalate minutios, incalzite pana la temperatura de 100°C, dupa care suprafata interioara se sterge cu un servetel, impregnat cu ulei vegetal.
  3. Vasele netratate (in modul indicat la punctul 2) sunt potrivite pentru contactul cu alimentele ce nu contin acid citric, acid acetic si acid lactic.
  4. Nu folositi vasul pentru pastrarea alimentelor gatite.
  5. Dupa terminarea gatitului, vasul trebuie sa fie spalat, uscat bine si uns cu ulei vegetal.
  6. Daca se utilizeaza in mod inadecvat, pe suprafata veselei poate aparea coroziune. Petele de rugina se indeparteaza cu usurinta cu o perie metalica (perie simpla) si, daca se repeta procedura descrisa la punctul 2, suprafata vasului capata aspectul initial.

ATENTIE: rugina pe vasul din fonta nu este un defect. Acest lucru este rezultatul utilizarii sau intretinerii necorespunzatoare.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Ceaun asiatic
Tip
Fara capac
Material
Fonta
Acoperire
Fara acoperire (cu tratament termic special)
Diametru (mm)
400
Inaltime (mm)
165
Volum (l)
12
Culoare
Negru
Sursa de caldura
Pentru toate sursele de caldura: pe aragazuri, plite electrice, cu inductie, din ceramica, cu halogen si alte plite, inclusiv in traditionalul "cuptor taranesc"
Greutate (kg)
7,2
Tara producatoare
Ucraina
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa