Disc pentru gatit Petromax Griddle and Fire Bowl FS56

Disc pentru gatit Petromax Griddle and Fire Bowl FS56

Disponibil si in rate

3290 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Ultimele produse in stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Petromax Griddle and Fire Bowl FS56 - disc grill semineu de exterior confectionat din otel de calitate inalta, acest disc este produs in Germania sub marca Petromax. Fie ca doriti sa il utilizati ca un semineu exterior in aer liber si sa va bucurati de o seara traditionala in jurul focului sau va place sa gatiti la disc, acest model de disc este unul robust, rezistent si multifunctional. Pentru utilizare in aer liber cele 3 picioruse din dotare (inaltimea picioruselor 23 cm) va ajuta sa il pozitionati oriude doriti iar deasupra focului deschis discul va deveni mai fierbinte in centru decat pe margini astfel incat puteti praji in ulei in interior si mentine la cald pe margine. Acest model de disc grill semineu poate fi utilizat si pe gratarul Atago Petromax.

Mai multe

Fisa tehnica

1 buc.
Fisa tehnica
Tip produs
Disc
Material
Otel
Diametru (mm)
560
Inaltime (mm)
300
Greutate (kg)
7,1
Tara producatoare
Germania
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa