Disc suspendat pentru trepied Petromax H-FS56
Doar online

Disc suspendat pentru trepied Petromax H-FS56

Disponibil si in rate

2990 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Disc suspendat pentru trepied Petromax H-FS56 - cu discul suspendat, combinați gătitul și prăjirea la foc deschis cu o adevărată bucătărie ca in Vestul Salbatic: Prin intermediul tijei, vasul este suspendat ușor și sigur pe cârligul trepiedului dvs. de gătit. Poziționat peste foc, oțelul atinge rapid temperatura corectă. Carnea ta va fi prăjită ușor datorita sucului rămas în vas. Determinați căldura necesară în funcție de nevoile dvs. prin ajustarea distanței de foc, pe lungimea lanțului trepiedului. La fel cum gătești cu tigaile și ceaunele Petromax, acest disc are, de asemenea, zone de temperatură diferite care îți permit să prăjești carnea în centru și să gătești ușor legume, sau să menții bucatele calde pe margine. Cu un diametru de 56 cm, hrăniți întreaga familie cu o gamă largă preparate, servite în aer liber.

Asezonați discul înainte de prima utilizare pentru a se dezvolta patina și acoperirea naturală antiaderentă. Înainte de fiecare utilizare, verificați dacă conexiunea cu șurubul dintre disc și tijă se potrivește și strângeți-l, dacă este necesar.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Disc
Material
Otel
Diametru (mm)
560
Inaltime (mm)
287
Greutate (kg)
6,4
Tara producatoare
Germania
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa