Aprinzator profesional piezo Petromax HF2

Aprinzator profesional piezo Petromax HF2

Disponibil si in rate

660 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
Verificaţi disponibilitatea produsului la operator

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Aprinzator profesional piezo Petromax HF2 - ideal pentru aprinderea lămpilor cu petrol, aprinderea focului, pentru lipit sau dezlipit, precum şi prepararea anumitor feluri de mancare.

Flacără puternică: datorită formei ergonomice aprinzătorul este foarte ușor de manevrat pentru utilizator. Manipularea este deosebit de simplă și sigură. Flacăra reglabilă continuă poate atinge o temperatură de cca. 1300 grade Celsius. Flacăra sa albastră arată că gazul arde corect și nu lasa reziduuri.

Este potrivit de asemenea pentru hobby-uri sau activități de bricolaj, precum lipire sau brazare. Blocajul de siguranță pentru copii garantează o manipulare sigură. Baza sa detașabilă îl face deosebit de manevrabil.

Ecologic și durabil, datorită rezervorului său reâncărcabil - rezervorul are o capacitate de 64 ml de gaz, astfel încât poate funcționa continuu timp de 60-70 de minute.

Aprinzătorul se livrează fără gaz.

Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Aprinzator piezo
Dimensiuni (mm)
100x70x140
Greutate (kg)
0,15
Tara producatoare
Germania
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs, au cumparat de asemenea si: