Furculita telescopica pentru gratar Petromax LS1 2buc/set

Furculita telescopica pentru gratar Petromax LS1 2buc/set

Disponibil si in rate

565 lei
cu TVA
Comanda produsul la telefon
Comanda rapida
In stoc

Livrare in toata Moldova Livram pe tot teritoriul Republicii Moldova inclusiv si in sate (cu exceptia teritoriului Transnistriei).

30 zile drept de retur Aveti dreptul de a anula si returna comanda in termen de 30 de zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Produs certificat Comercializam doar produse certificate.

Descriere

Pâinea, marshmallow-urile, micii cârnați și legumele vă vor diversifica serile de grătar. Pe Petromax Campfire Skewer ls1, acum vă puteți prăji mâncarea ușor și în siguranță peste foc sau peste cărbune fierbinte. Cele două vârfuri ale frigărui sunt îndoite ușor în sus și astfel pot menține cârnații și alte tipuri de alimente la locul lor în timp ce este gătit. Lungimea frigărui de foc de tabără poate fi ajustată, asigurându-vă că nu va trebui să stați prea aproape de focul fierbinte în timp ce grătați mâncarea. Frigăruiul practic cu cele două vârfuri lungi este fabricat din oțel inoxidabil. Datorită mânerului cu fâșii din lemn de fag de înaltă calitate, odihnește plăcut în mâna ta. După utilizare, puteți curăța cu ușurință frigarui de foc de tabără. Gaura mică din capătul mânerului vă permite să atârnați frigăruiul pentru a economisi spațiu.

  • Material: oțel inoxidabil, lemn de fag
  • Lungime maximă extinsă: 92 cm
  • Dimensiuni: 92 cm L x 4 cm L
  • Greutate: 0,2 kg
Mai multe

Fisa tehnica

Fisa tehnica
Tip produs
Gratar
Material
Otel inoxidabil
Lungime (mm)
920
Latime (mm)
40
Greutate (kg)
0,2
Referinte specifice