Usi de interior

Ușile de interior propuse de Baumall reprezintă un raport perfect între prețul avantajos și calitatea mult dorită. Aici găsiți uși de interior de diferite dimensiuni, cu o gamă largă de culori și din finisaje diferite, care vin să corespundă cerințelor Dumneavoastră. Atunci când alegeți culoarea ușilor, ar trebui să acordați atenție culorii pardoselilor, plăcilor de perete, tapetului, mobilierului și a ferestrelor. Dacă ușile din camere intră în aceeași sală, este mai bine să le setați la același stil, culoare, textura și decor. Astfel, percepția integrală a încăperii nu este modificată.

Usi interior: culori

Ușile de culori deschise sunt o opțiune universală, care este în armonie cu orice interior. Acestea cresc vizual camera, creează efectul festivității, eleganței și, în același timp, ușurința și confortul. Ușile de culori închise dau camerei un aspect rafinat, modern și prezentabil. Ele atrag priviri și devin un obiect central. Dar, înainte de a cumpăra aceste nuanțe, merită să știți că nu se vor potrivi într-o cameră mică.

Usi interior: pret

Oferta la uși cuprinde modelele care se potrivesc diferitor tipuri de încăperi. La Baumall găsiți o gamă largă de uși pentru dormitoare, living, bucătării sau birouri, care vor putea fi instalate pentru a se deschide atât în partea dreaptă, cât și la stânga. Toate sunt produse din materiale durabile și care corespund standardelor moderne. Prețul ușilor de interior este unul variabil și depinde în cea mai mare parte de materialul folosit pentru finisaj: Folie Cortex, PVC sau Furnir Eco cât și de dimensiunea acesteia. Profitați acum de livrarea ușilor în București, Iași, Galați, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad și toată România pentru a vă crea stilul mult dorit in casa Dumneavoastră. Mai multe detalii și prețul ușilor de interior, puteţi găsi mai jos.

Mai multe

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza