Aparate de aer conditionat mobile

Aer conditionat mobil: oferte

Inginerii Ballu au creat aparatul de aer condiționat mobil Ballu Platinum care reprezintă o combinație perfectă între tehnologiile de ultimă generație, durabilitate și stil. Aparatul de climă va putea fi transportat cu ușurință dintr-un loc în altul, astfel favorizând utilizarea lui în locuri diferite. Climatizatoare portabile din seria Platinum sunt concepute cu puteri diferite pentru a corespunde în totalitate cerințelor Dumneavoastră. Oferta noastră cuprinde modele de ultimă generație, toate cu clasa de eficiență energetică A, cu puterea de răcire de 14000 BTU și 16000 BTU.

Aer conditionat mobil: confort

Aparatele de aer condiționat pe care le propunem combină câteva inovații tehnologice unice pe piață. Acestea sunt cele mai silențioase aparate de aer condiționat mobile și conțin 4 moduri de funcționare: încălzire, răcire, ventilare și dezumidifcare. Aparatele de climă portabile dispun de o telecomandă multifuncțională și un regim automat de funcționare. Aceste caracteristici, facilitează utilizarea confortabilă a aerul condiționat mobil în scopuri diferite și asigură un confort maxim utilizatorului.

Aer conditionat mobil: preturi

Oferta noastră de aparate de aer condiționat mobile cuprinde modele ce vin să corespundă cerințelor și bugetului alocat de către fiecare client. Baumall vă oferă și o gamă largă de aparate de aer condiționat inverter. Acum puteți alege online produsul dorit, iar noi îl vom livra în Chișinău, Bălți, Ungheni, Cahul și toată Moldova. Mai multe detalii și prețuri pentru aparatele aer condiționat mobile, puteţi găsi mai jos.

Mai multe

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza